Annika

”Den mentala träningen och samarbetet med Patrik har gett mig otroligt mycket både som person och som elitidrottare. Allt ifrån att lägga fokus på rätt saker, samla bra energi, hitta mitt känsloläge för att prestera optimalt och förbättra återhämtningen. Det främsta har dock varit hur jag har förändrat mitt sätt att betrakta mig själv vilket genererat att jag nu upptäcker nya resurser hos mig själv dagligen. Idag ser jag på mig själv och livet med helt andra ögon än vad jag gjorde innan jag träffade Patrik.”
”If you want to grow – face your demons. And maybe you will discover some underdiscovered resourses”

Annika, Elitidrottare

Image

Alexander

””När jag först träffade Patrik hade jag tappat min identitet, vem jag var som person. Jag fick lära mig skillnaden på självkänsla och självförtroende och att våga lita på mig själv igen. Genom hans verktyg har jag nu kunnat börja bygga upp en förebild som jag själv skulle vela ha haft tidigare i mitt liv och göra mig själv till den bästa människan jag kan bli. Med hjälp av den mentala träningen kan jag nu bibehålla fokus och lägga energi på de saker som ger mig något positivt istället för att låta de negativa tankarna styra mig”.

Tack Patrik för din vägledning, med vänliga hälsningar Alexander.

Image

Felix

”Jag heter Felix och går sista året på gymnasiet här i Växjö. Förutom skola spelar jag handboll som jag älskar, vilket tar upp en stor av mitt liv. För ett tag sedan tappade jag glöden för handbollen men med Patriks hjälp kom den tillbaka större och klarare än någonsin. Patriks träning har utvecklat mig både som handbollsspelare och som person, och jag rekommenderar det för alla.”

Felix, Handboll

Image

Victor Svangård

”Den mentala träningen har lärt mig att hela tiden tänka positivt, att omvandla de negativa tankarna till positiva vilket har gett mig en ättre känsla. Jag har fått ett bättre självförtroende och lärt mig att tänka i olika banor. Den viktigaste punkten som har utvecklat mig är att jag har blivit säkrare på mig själv. Jag har tack vare den mentala träningen utvecklats mer som både hockeyspelare och människa.”

Victor Svangård, J20 SuperElit

Image

Uffe Tannerfalk

”Patrik har betytt mycket som kurator för våra deltagare.
Mycket i betydelsen som god samtalspartner och verktygsmakare till egen positiv förändring.I rollen som lärare i mental hälsa höjer han kvaliteten på och i utbildningen genom sin erfarenhet och kompetens. Proffsig coachning är en viktig ingrediens.”

Uffe Tannerfalk rektor Grimslövs folkhögskola

Image

Daniel Hall

”Mental träning har hjälpt mig att tänka på nya och bättre sätt. Det har hjälpt mig att byta ut tankar om att det kanske går eller att jag ska försöka till att jag ska eller kan göra någonting. Mental träning har gett mig ett inre rum där jag kan jobba med avslappning och målbilder. Mental träning har hjälpt mig både som människa och hockeyspelare”

Daniel Hall, J20 SuperElit

Image

Anonym

”Jag var och pratade med dig för ett par månader sedan och jag vill tacka dig för hjälpen jag fick. Tankegångarna har varit bättre riktade, jag har fått ett perspektiv på hur de var riktade förut och hur det påverkade mig. Tack! Men det är inte enbart för att tacka dig som jag hör av mig. Det är nämligen så att jag har en nära vän som jag absolut tror skulle må bra av att komma och prata med dig.”

Anonym

Image

Region Kronoberg

”Ett nära och synnerligen konstruktivt arbete med Velander Läs mer här

Image