Referenser

Nöjda kunder och deras personliga utveckling är det som driver mig, nedan ser ni några röster

Jag jobbar framtidsriktat med ett lösningsfokuserat synsätt. Att belysa styrkor och framgångar, Att lösa upp begränsade övertygelser. Jag jobbar på ett sätt där dagens forskning om neurovetenskapen visar på positiva förändringar i hjärnan. Tycker det är viktigt att följa forskningen och jobba målstyrt för en bestående utveckling Viktiga delar att utveckla är Självbilden, våra inre processer och Målbilder samt Attityden och inställningen till det man företar sig i varje situation.

Fler referenser Image

Röster

Annika

“Den mentala träningen och samarbetet med Patrik har gett mig otroligt mycket både som person och som elitidrottare.”

Annika Tjänst: Mental träning

Alexander

“När jag först träffade Patrik hade jag tappat min identitet, vem jag var som person. Jag fick lära mig skillnaden på självkänsla och självförtroende och att våga lita på mig själv igen”

Alexander Tjänst: Mental träning

Daniel Hall

“Mental träning har hjälpt mig att tänka på nya och bättre sätt. Det har hjälpt mig att byta ut tankar om att det kanske går eller att jag ska försöka till att jag ska eller kan göra någonting. Mental träning har gett mig ett inre rum där jag kan jobba med avslappning och målbilder. Mental träning har hjälpt mig både som människa och hockeyspelare”

Daniel Hall / J20 SuperElit, Back/ Tjänst: Mental träning

Uffe Tannerfalk

“ Patrik har betytt mycket som kurator för våra deltagare. Mycket i betydelsen som god samtalspartner och verktygsmakare till egen positiv förändring.

I rollen som lärare i mental hälsa höjer han kvaliteten på och i utbildningen genom sin erfarenhet och kompetens. Proffsig coachning är en viktig ingrediens.”

Uffe Tannerfalk / rektor Grimslövs folkhögskola / Tjänst: Kurator, mental träning

Victor Svangård

“Den mentala träningen har lärt mig att hela tiden tänka positivt. Att omvandla de negativa tankarna till positiva, vilket har gett mig en bättre känsla. Jag har fått ett bättre självförtroende och lärt mig att tänka i olika banor. Den viktigaste punkten som har utvecklat mig är att jag har blivit säkrare på mig själv. Jag har tack vare den mentala träningen utvecklats mer som både hockeyspelare och människa.

Hälsningar Victor”

Victor Svangård / J20 SuperElit, Forward / Tjänst: Idrottscoaching

Felix

“Jag heter Felix och går sista året på gymnasiet här i Växjö. Förutom skola spelar jag handboll som jag älskar, vilket tar upp en stor av mitt liv. För ett tag sedan tappade jag glöden för handbollen men med Patriks hjälp kom den tillbaka större och klarare än någonsin. Patriks träning har utvecklat mig både som handbollsspelare och som person, och jag rekommenderar det för alla.”

Felix / Handbollsspelare / Tjänst: Idrottscoaching

Dr Erik Falk

“Ett nära och synnerligen konstruktivt arbete med Welander”

Dr Erik Falk / Region Kronoberg / Tjänst: Psykosocial resurs