Riskbruk

Ser idag att man i en av de stora nättidningarna rekommenderar dagligt bruk av Treo för att det enligt en studie ska motverka att man får cancer. Detta gör mig lite förbaskad, då det enligt studien skulle vara acetylsalisylsyra som är den verksamma substansen.

Denna substans finns lika väl i bamyl och är mer skonsam mot kroppen om man nu överhuvudtaget ska tillföra kroppen kemikalier ”uti fall att” Det få känner till är att dagligt bruk av treo kan skapa ett beroende. Ett otroligt svårt beroende att ta sig ur. Jag har genom åren hjälpt många att bli av med sitt treoberoende och jag har sett vilka oerhörda effekter treon kan ha på våra kongnitiva förmågor. Treo innerhåller förvisso acetylsalisylsyra, men tänk dig för innan du följer denna uppmaning.

Det är ett val du gör. Kanske minskar du risken för cancer något med ökad risk för kognitiva störningar eller behåller du din hjärna skarp och klar för att på andra sätt hålla dig frisk länge. Vill bara tillägga att Treo är ett utmärkt preparat för det den är till för och vid tillfälligt användande.

 

 

 

Kommentera